Styret

Odd-Einar Christophersen (Styreleder) har 28 års erfaring som advokat og partner i bl.a. Advokatfirmaet Selmer DA, og har herunder lang erfaring som advokat i arbeid med investeringer, utviklingsprosjekter og entreprise og har hatt en rekke styreverv i denne forbindelse. Odd-Einar Christophersen har i dag bl.a. styreverv i Profier AS, Oslo S. Utvikling AS (Barcode/Bjørvika) og Lillestrøm Delta AS.

Erik Sture Larre (Styremedlem) representerer aksjonæren Tonsenhagen Forretningssentrum AS. Erik Sture Larre er utdannet jurist og har betydelig erfaring fra eiendoms- og finansbransjen. Erik Sture Larre har bla også styreverv i Sparebanken Nord-Norge.

Halvor Svartdal (Styremedlem) har arbeidet som privat investor siden 1997 og som profesjonelt styremedlem siden 1985. Han har også vært med å starte flere virksomheter og han har lang erfaring i å utvikle selskaper til å bli lønnsomme og bærekraftige. Han er utdannet siviløkonom fra NHH.

Eirik Furuseth (Styremedlem) har 13 års erfaring som investeringsrådgiver. Tidligere arbeidsgivere er DNB, Pareto Wealth Management og Totalvekst. Eirik startet Finansco sammen med 2 øvrige partnere, og er via sitt investeringsselskap største eier i Finansco Holding.  Han arbeider som Partner i Finansco Rådgivning, og er styremedlem i Finansco Regnskap og Finansco Holding.

Staale Andresen (Styremedlem) er en av initiativtagerne til German Property AS. Han er utdannet Siviløkonom fra Basel, Sveits og har 20 års erfaring innen bolig- og finansnæring med bla arbeidserfaring fra Deutsche Bank AG, LPA Beratungsgesellschaft mbH, Schmalbach Lubeca, Continental Can Europe og VIAG AG.