Styret

Odd-Einar Christophersen (Styreleder) har 28 års erfaring som advokat og partner i bl.a. Advokatfirmaet Selmer DA, og har herunder lang erfaring som advokat i arbeid med investeringer, utviklingsprosjekter og entreprise og har hatt en rekke styreverv i denne forbindelse. Odd-Einar Christophersen har i dag bl.a. styreverv i Profier AS, Oslo S. Utvikling AS (Barcode/Bjørvika) og Lillestrøm Delta AS.

Georg Wessel (Styremedlem) Initiativtager, daglig leder og, via Estator as, hovedaksjonær i German Property AS. Utdannet Siviløkonom fra St. Gallen, Sveits. Privat eiendomsinvestor i Norge, Sverige og Tyskland. Har 20 års erfaring med investering i og utvikling av eiendom. Tysk morsmål.

Halvor Svartdal (Styremedlem) har arbeidet som privat investor siden 1997 og som profesjonelt styremedlem siden 1985. Han har også vært med å starte flere virksomheter og han har lang erfaring i å utvikle selskaper til å bli lønnsomme og bærekraftige. Han er utdannet siviløkonom fra NHH.

Eirik Furuseth (Styremedlem) har 13 års erfaring som investeringsrådgiver. Tidligere arbeidsgivere er DNB, Pareto Wealth Management og Totalvekst. Eirik startet Finansco sammen med 2 øvrige partnere, og er via sitt investeringsselskap største eier i Finansco Holding.  Han arbeider som Partner i Finansco Rådgivning, og er styremedlem i Finansco Regnskap og Finansco Holding.

Staale Andresen (Styremedlem) er en av initiativtagerne til German Property AS. Han er utdannet Siviløkonom fra Basel, Sveits og har 20 års erfaring innen bolig- og finansnæring med bla arbeidserfaring fra Deutsche Bank AG, LPA Beratungsgesellschaft mbH, Schmalbach Lubeca, Continental Can Europe og VIAG AG.